Kerst- en Nieuwjaarswensen.

Beste Vrienden van het Barokorgel Sint-Norbertuskerk Antwerpen,

Met de eindejaarsfeesten voor de deur, willen we graag alle Vrienden van het Barokorgel Sint-Norbertuskerk Antwerpen en alle andere milde schenkers van harte danken voor hun bijdrage aan het project dat in 2017 is opgestart en waardoor het mogelijk werd het barokorgel haar vaste plaats te bezorgen in de Sint-Norbertuskerk te Antwerpen – Zurenborg.

Om de laatste (momenteel nog gereserveerde) registers aan het orgel te kunnen toevoegen, en verdere projecten en evenementen te kunnen organiseren, blijft elke steun/gift heel welkom.

De Koning Boudewijnstichting heeft bevestigd dat er nog steeds bijdragen kunnen overgemaakt worden op projectrekening BE10 0000 0000 0404 in beheer bij de Koning Boudewijnstichting met vermelding van de gestructureerde mededeling ***128/2936/00032*** .
Voor elke bijdrage vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest afgeleverd

Investeer mee in kwaliteit.
Uw bijdrage zorgt er voor dat uw eigen muzikale ervaring van het barokorgel met al zijn mogelijkheden een intense belevenis blijft.
Ondanks eerdere berichten kunnen er dus nog steeds giften met fiscale tegemoetkoming overgemaakt worden op deze rekening en dit tot 30 juni 2021. We verontschuldigen ons voor de verwarring maar blijkbaar was er bij de Koning Boudewijnstichting ook onduidelijkheid ontstaan over de einddatum van deze projectrekening.

We wensen jullie allen een aangename Kerstperiode in familiale kring en hopen jullie in 2020 terug te zien, hetzij bij de Bachcantates of een andere activiteit rond het orgel.
Tijdens al die activiteiten kan het Barokorgel in alle pracht en praal haar uitstraling laten horen en tonen.

Wij hopen jullie op een van deze activiteiten te mogen verwelkomen.

Eerstvolgende Bachcantatedienst is op 16 februari 2020 om 11u00.

Vzw Barokorgel Sint-Norbertuskerk Antwerpen