Mecenaat

Wenst u als privépersoon een bijdrage te doen van meer dan € 5.000? Uw bedrijf wil een bijdrage doen, gespreid over twee jaar? Wij gaan graag hierover in gesprek met u.
Stuur ons per e-mail uw naam en telefoonnummer, wij nemen contact op met u.

Bijdragen vanaf € 5.000 worden gewaardeerd met een op naam gesteld certificaat van ‘Deelname aan het verwezenlijken van een Barokorgel voor de Sint-Norbertuskerk Antwerpen’. Met uw gift bent u ook automatisch Vriend van het Barokorgel Sint-Norbertuskerk en wordt uw naam ingeschreven in een register dat bij het orgel bewaard wordt.

Voor een gift vanaf € 10.000 krijgt u al het bovenstaande en wordt uw naam vermeld op een stichtersbord dat wordt aangebracht op de achterzijde van het orgel.

Stort uw bijdrage op projectrekening 2017-L82936-000, beheerd bij de Koning Boudewijnstichting, rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met vermelding ***128/2936/00032***, opgepast: gestructureerde melding.
Een fiscaal attest is hier enkel mogelijk voor privépersonen, niet voor bedrijven.